FONTE Otthon Centrum

Kedves látogatónk!fonte logo pantone4976
Üdvözöljük a FONTE Otthon Centrumban!
… az otthonteremtés forrása… az  alaptól a burkolásig

Szeretne új, az elképzeléseinek tökéletesen megfelelő fürdőszobát kialakítani?
Esetleg átformálná a jelenlegit modern csempékkel és stílusos fürdőszobai berendezésekkel?

Amennyiben megfogalmazódtak Önben a fenti kérdések vagy vásárlói ilyen jellegű igényeit szeretné maximálisan kielégíteni, a legideálisabb helyen jár!

Társaságunk, a KONZUMGRES Kft. arra törekszik, hogy Ön hatékony és minden részletre kiterjedő választ kaphasson előzőekben felvetett és további felmerülő kérdéseire!

fonte

fonte_2

Milyen előnyöket biztosítunk, ha az Ön érdeklődése fürdőszobája megteremtésére vagy felújítására irányul?

 • Burkolólapok, szaniteráruk, csaptelepek, hidegburkolási segédanyagok rendkívül széles és folyamatosan bővülő körét kínáljuk, amelyeket egyaránt forgalmazunk kis- és nagykereskedők részére.
 • Fő profilunkat az olasz kerámia burkolólapok behozatala képezi – 30 jelentős hagyománnyal bíró olasz gyárral állunk közvetlen kapcsolatban.
 • Az olasz, spanyol, lengyel és horvát importból származó termékeink mellett elérhető nálunk a magyar Zalakerámia gyár teljes választéka.
 • Vásárlóink 20 berendezett fürdőszobát tekinthetnek meg közel 600 m2-es csempeáruházunkban.
 • Termékválasztékunkat a stílusok kavalkádja jellemzi ( minimál, klasszikus, rusztikus, stb. ).
 • Igen jelentős raktárkészlettel elégítjük ki a felmerülő igényeket.
 • Az általunk kínált segédanyagok felölelik az import ragasztókat, fugázókat, a Weber Terranova gyár teljes skáláját, beleértve a vakolatokat is.
 • Nemcsak fürdőszobája burkolásában, hanem annak berendezésében is számíthat ránk, hiszen sokféle kabinnal, káddal, csapteleppel, szaniterrel és kiegészítővel állunk rendelkezésére.
 • Nálunk találhat tartósan kedvező árú termékeket és közepes árfekvésű cikkeket is, miközben a vásárlási döntést folyamatos akciókkal kívánjuk ösztönözni.
 • Képesek vagyunk az egyedi és kifinomultabb igények kielégítésére – itt hívjuk fel a figyelmet pl. a híres divattervező, Valentino által tervezett vagy Swarowski kristályokkal díszített csempéinkre.
 • Mellettünk szól az a tény is, hogy elsőrangú szaktanácsadással, korszerű számítógépes látványtervezéssel és rugalmas házhozszállítással nyújtjuk értéknövelt szolgáltatásunkat.

A KONZUMGRES Kft. több mint 1000 m2-es raktárbázissal rendelkezik, amelyben – hatékony nyilvántartási rendszer alapján és tapasztalt raktáros munkatársak közreműködésével – sokemeletes állványrendszeren sorakoznak termékeink. Hangsúlyozzuk, hogy jellemzően több mint 4800-féle termékből válogathatnak vevőink és mindenkor 80 millió Ft feletti készlettel dolgozunk, hogy mind az üzletkötőinken keresztül rendelő kis-és nagykereskedő partnereink, mind pedig a mintaboltunkban vásároló fogyasztóink folyamatosan felmerülő igényeit azonnal teljesíthessük.

raktar1n raktar2

 

 Bízunk abban, hogy rövid bemutatkozásunk alapján kedvet érez ahhoz, hogy felvegye velünk a kapcsolatot és megismerkedjen kínálatunkkal! Tekintse meg széles csempe- és szaniteráru választékunkat weboldalunkon és bemutatótermünkben! Akármelyik módját is választja a kapcsolatfelvételnek, munkatársaink örömmel fogadják érdeklődését és ajánlatkérését. 
Küldetésünknek érezzük, hogy segítségünkkel Ön tökéletesen megvalósíthassa álmai fürdőszobáját! 

FONTE OTTHON CENTRUM
KONZUMGRES Kft.

csempék, padozatok, Zuhanykabinok és panelek, Zuhanytálcák, Zuhanyfolyókák, Biztonságos fürdőszoba, Kádak és kádparavánok, Koncepciók, Hidromasszázs,  Szaniter kerámia,  Mosdókagylók és kiegészítőik,  Bútorok, Csaptelepek, Fürdőszobai kiegészítők, Kiegészítők