Burkolási segédanyagok

95909_sokoldalu_csemperagaszto02

Ragasztók, Fugázók

A KERAKOLL Group Olaszország több mint négy évtizedes múltra visszatekintő építőanyag gyártója, ezen belül is elsősorban a hidegburkolási segédanyag-gyártás vezető fejlesztője. Dinamikus fejlődését elsősorban termékei minőségének, a gyorsütemű termékfejlesztéseknek, a felhasználókkal való gondoskodásának és a kedvező piaci árainak köszönheti. A KERAKOLL évente jelentős összeget áldoz termékfejlesztésre, ami garancia a felhasználóknak arra, hogy mindig a legújabb és leghitelesebb minőséget kapják.

A cég filozófiájának az alapja a minőség és az ár harmóniájának megteremtése, kereskedők bevonásával, a burkolók folyamatos szakmai képzése és az élenjáró technológia fejlesztések elterjesztése. Jól példázza ezt az a tény, hogy a KERAKOLL fejlesztette ki a múlt század 70-es éveiben a világ első por alakú flexragasztóját (H40 Flex), amely ma már komplett ragasztócsaládot alkotva Európa élenjáró rendszere lett. De a szakemberképzés is a fokozott figyelem középpontjában áll, hiszen csak Európában évente több mint 40.000 alkalmazástechnikai szakember részesült továbbképzésben, elsajátítva a KERAKOLL termékek megfelelő felhasználását.

A KERAKOLL 2010-ban csakúgy, mint a megelőző években Olaszország legnagyobb, Európa 3. legnagyobb gyártója és ezt a pozícióját szeretné az egész földrészen, így Magyarországon is, tisztességes és kemény munkával tovább javítani.

A Weber egy 43 országban 10000 dolgozót foglalkoztató nemzetközi csoport, mely a Saint-Gobain tagja. A Saint-Gobaint 1665-ben alapították Franciaországban, mára a világ egyik legnagyobb ipari csoportja lett, 35 milliárd eurós éves árbevétellel és 206 000 alkalmazottal.

A Weber – a világ vezető habarcsgyártója a legfejlettebb technológián alapuló megoldások teljes skáláját kínálja annak érdekében, hogy a legmagasabb technikai követelményeknek is megfeleljen.

Gyártók

R_kerakoll.jpg  R_weber-logo

Élvédők, Profilok

A profilok ötlete akkor született meg, amikor Werner Schlütert a fiatal burkolómestert egy 5 ajtós fürdőszoba csempézésével bízták meg: ekkor vette kezdetét egy meredeken felfelé ívelő vállalkozói karrier. A feltalálók nem az égből potyognak. A feltalálók gyakorlati emberek! A valóban sikeres ötletek gyakran sokéves tapasztalat eredményei, egy nagy adag kreativitással párosulva. Ugyanakkor tükrözik azt a kort is, amelyben születnek. Ma a fiatal burkolómester neve egy sikeres márkát és egy nemzetközileg eredményes vállalatot fémjelez.

schluter

Hozzászólások lezárva